MING PALACE

MING PALACE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 557 beoordelingen
24 jan 2020 om 16:21 2 x hier besteld via thuis bezorgd. Goeie smaak lekker eten. Levertijd is ongeveer een uur maar dat staat ook netjes aangegeven. En vooral belangrijk het eten wordt echt warm bezorgd. Tot nu toe bij anderen nog niet meegemaakt. Top!
23 jan 2020 om 19:48 Waardeloos. Gemiddelde levertijd 35 minuten, Donderdags om 17:20 besteld, 19:00 bezorgd. Werd bezorgd in een met vet doordrenkte tas, het eten was hooguit nog lauw. Tussendoor gebeld waar het eten bleef maar mevrouw begreep ons niet.... waardeloos!
19 jan 2020 om 20:06 Eten smaakte niet goed zeer vet en tot overmaat van ramp verkeerd product geleverd. Eten is normaal gesproken beter
18 jan 2020 om 18:42 Loempia's waren niet warm , dus nog even in de magnetron moeten doen.
16 jan 2020 om 20:22 Bezorgster was veel te vroeg, maar kwam dat even goed uit, ik had namelijk honger! Eten was goed, genoeg en goed warm.
15 jan 2020 om 20:48 Goed van smaak! goed van kwaliteit echt lekker deze keer!! Keurig op tijd bezorgd.
15 jan 2020 om 18:48 Wij vonden t super,het eten was warm en precies op tijd..en t eten was heel goed niks op aan te merken.
14 jan 2020 om 21:32 Het eten was uitstekend. Ik zou normaal zeggen 4,5 sterren maar ik maak er 5 van omdat ik de beoordeling hier nu wel erg laag vind.
13 jan 2020 om 15:39 Prima bezorging. Netjes binnen de gestelde tijd en eten was goed verzorgd en warm. Gewoon lekker gegeten!
9 jan 2020 om 20:38 We moesten erg lang wachten, op eten dat eigenlijk niet smaakte. Geen sambal, 2 karige stukjes kroepoek, wantan soep die smaakte naar slootwater, deegballen zo hard als beton en als kers op de taart loempia's die je kon uitwringen boven je bord. Ongekend.
7 jan 2020 om 21:21 Erg lekker.. alleen snap ik niet dat ik altijd iets anders geleverd krijg als ik het zelfde bestel. Haha bijzonder.. het blijft een verassing wat ik krijg.
5 jan 2020 om 20:09 Eten was zo goed als koud en heeft ruim 2uur geduurd voor het werd bezorgd